Vind jij het moeilijk om te spreken voor een groep of voor de camera? Maar is dat wel iets wat je regelmatig moet doen voor je werk? In steeds meer beroeps-groepen wordt er verwacht dat je regelmatig een pitch of presentatie geeft, voor een kleine of grotere groep. Maar presenteren is niet iets wat iedereen zomaar kan, en je kunt er behoorlijk onzeker over worden. 

 

Ik kan je vanuit mijn jarenlange theater- en podium-ervaring helpen om je zelfverzekerd te voelen  tijdens het presenteren. Naast mijn theateropleiding heb ik me ook gespecialiseerd in het presentatie-coachen. Dit heb ik gedaan bij de School voor Presentatie-coaching, waar ik mijn opleiding heb afgerond.

 

Ik ga met je aan de slag met  technische tips en oefeningen, maar wat ik vooral belangrijk vind is hoe jij in je kracht kunt staan. Ik ga met je op zoek naar wat je wilt vertellen en wat je wilt uitstralen. Samen zorgen we ervoor dat jij straks ontspannen vertelt en  iedereen jouw verhaal wil horen!

 

De mogelijkheden:

 

Één op één coaching:

3 sessies van 2 uur. In deze drie sessies werken we aan jouw aandachtspunten in het presenteren. Tussendoor geef ik je opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan. Ook zal ik een camera meenemen zodat je jezelf terug kunt zien.  locatie; nader te overleggen ook online is mogelijk. Ik heb een studio in Amsterdam, maar ik kan ook op een andere locatie een werkruimte regelen.

Kosten; 800 ex btw.

 

Groeps-coaching:

1 of 2 dagdelen van 3 uur: Met een kleine groep van maximaal 6 personen gaan we aan de slag. Jullie presenteren voor elkaar en voor de camera. Aan de hand van verschillende oefeningen leer ik jullie hoe je met kleine aanpassingen een totaal andere uitstraling krijgt. Door naar elkaar te kijken leren jullie ook veel over jezelf. Met 2 dagdelen gaan we iets meer de diepte in, wie ben je en hoe kom je over. Klopt hoe ik overkom bij wie ik ben en bij mijn verhaal? locatie: ik kom graag naar jullie werkplek toe maar ook online is mogelijk, dan is 1 dagdeel voldoende. 

Kosten: 750 ex btw per dagdeel. 

 

Voor meer info, neem vrijblijvend contact met me op.

wienekeremmers@hotmail.com